Det ble kamp om denne loftsleiligheten på St. Hanshaugen

Det er et hett boligmarked i Oslo, og det er ikke uvanlig at attraktive objekter, som denne loftsleiligheten på St. Hanshaugen i Oslo, rives vekk etter første visning. Slike leiligheter blir nesten alltid solgt med en gang, sier Samsolgt-megler Marius Sandmo.


Tekst: Øivind Skorve. Foto: André Aakermann.

- Den har jo det meste; flott beliggenhet i en rolig gate i et populært område, god standard, bra størrelse, usjenert terrasse, og det jo heller ikke flust av loftsleiligheter i Oslo, sier Marius Sandmo, eiendomsmegler i Samsolgt, den digitale meglertjenesten fra DNB Eiendom.

Hva er boligen din verdt?

Sjekk nå!

Nesten 30 personer var påmeldt til visning, og fem av dem endte opp i en intens budrunde. Dagen etter ble leiligheten solgt over prisantydning.

- Det koker bra i Oslo-markedet, ofte er det flere med i budrunden og attraktive leiligheter som denne blir som regel solgt raskt.

Valgte å selge med Samsolgt
Boligen ble solgt med den nye digitale meglertjenesten Samsolgt, som er utviklet av DNB Eiendom.

- Samsolgt er en helt ny måte å selge bolig på hvor du samarbeider med megler om salget. Den kanskje største forskjellen fra vanlig megling er at vi har automatisert alt papirarbeidet som normalt tar mye tid, sier Sandmo.

For deg som kunde betyr det at hele boligsalgsprosessen blir enklere, mer effektiv – og ikke minst rimeligere. Du har hele tiden full oversikt over boligsalget ditt i den digitale løsningen. Samtidig får megleren din mer tid til de viktigste oppgavene.

- Vi får tid til å følge opp alle interessentene enda tettere, fra boligen legges ut for salg til budrunden er avsluttet. Det er her du virkelig får betalt for å bruke en profesjonell megler, sier Sandmo.

Det tar fem minutter å booke fotograf
Når du selger bolig med Samsolgt, bestiller du selv fotograf og takstmann i den digitale løsningen.

- Det er superenkelt og tar deg maks fem minutter. Vi har flere faste, dyktige fotografer, og når du har valgt den du ønsker å bruke, er det bare å booke tidspunkt som passer din egen timeplan. Booking av takstmann foregår på akkurat samme måten, sier Sandmo.

Like trygt som vanlig megling
Med Samsolgt betaler du kun en fast lavpris når du selger boligen din. Det påløper ingen skjulte kostnader og du betaler heller ingen provisjon til megler. Enklere og mer oversiktlig blir det ikke, mener Sandmo.

- Det er akkurat like trygt som hvis du bruker en vanlig megler, og ved å gjøre litt av jobben selv sparer du også mye penger. Samtidig har du tryggheten med at megler tar seg av alt det juridiske. Etter min mening er dette fremtidens måte å selge bolig på, og kundene er kjempefornøyde.

St. Hanshaugen er et av de mest populære områdene i Oslo.

Nysgjerrig på prisutviklingen i ditt nabolag. Snakk med en av våre meglere.

Leiligheten har to fine soverom.

Lyst, luftig og fresht på ST. Hanshaugen.

Boliger med god standard hvor man kan flytte rett inn er aller mest populære.

Skal du selge? Book digitalt meglermøte nå.

Finn tidspunkt