Nå kan du også selge enebolig og rekkehus med Samsolgt

Vi har fått mange henvendelser fra folk som ønsker å selge enebolig og rekkehus med Samsolgt, nå er det endelig mulig, sier Christoffer Hveem, i Samsolgt by DNB Eiendom.

Da Samsolgt ble lansert for et år siden, var den digitale meglertjenesten begrenset til salg av leiligheter i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Nå kan du selge alle boligtyper med Samsolgt. Samtidig er tjenesten tilgjengelig i flere nye områder på Østlandet, som Drammen, Asker, Bærum og på Lillestrøm.

- Først og fremst er det utrolig gøy at så mange er interessert i Samsolgt. At vi nå utvider konseptet, er jo på grunn av alle henvendelsene vi har fått fra kundene. Vi har lært utrolig mye gjennom det siste året, sier Hveem

Mange ønsker alternativer

Når det nå også er mulig å selge rekkehus, tomannsboliger og eneboliger, håper Samsolgt-sjefen at enda flere får øynene opp for den digitale meglertjenesten.

- Eiendomsmegling er jo en relativt tradisjonell bransje hvor mye foregår på samme måte som for 10 år siden. Med Samsolgt tar vi boligsalg inn i den digitale tidsalderen, og det er åpenbart at mange boligselgere ønsker alternativer til tradisjonell megling.

Siden den første versjonen av tjenesten ble lansert for et år siden, har Samsolgt-teamet jobbet kontinuerlig med å forbedre og videreutvikle tjenesten, slik at den nå er enda bedre og mer brukervennlig.

“Vi har definitivt fått kvalitetssjekket den nye digitale måten å selge bolig på, og tilbakemeldingene fra kundene er at de er veldig godt fornøyde, sier Hveem.”

Hvordan fungerer Samsolgt?

Når du selger bolig med Samsolgt, samarbeider du og megleren din om salget. Men hva innebærer det egentlig i praksis?

- Den største forskjellen fra vanlig megling er at du holder visningen selv, i tillegg til å bestille takstmann og fotograf, som du enkelt gjør i Samsolgt-portalen, sier Hveem.

Det er megleren din som lager salgsoppgave, håndterer budrunde og følger opp interessenter. Megler sjekker også budgivernes finansiering og er juridisk ansvarlig for kjøpskontrakt og oppgjør. Det gir en ekstra trygghet for deg som kunde.

Passer Samsolgt for alle?

- Det vi nå vet om de som velger å bruke Samsolgt, er at det ikke først og fremst handler om hva slags boligtype du skal selge, men hva slags person du er. Om du er interessert i digitale løsninger og om du føler deg kompetent nok til å involvere deg mer i ditt eget boligsalg, er Samsolgt et perfekt valg for deg, sier Hveem.

Mange tror kanskje at Samsolgt passer best for yngre mennesker, men slik er det absolutt ikke.

- Kundene våre er i alle aldersgrupper, vi har alt fra førstegangsselgere til pensjonister, sier han.
Hva ellers kjennetegner kundene?
- Det er egentlig to ulike kundegrupper. Den ene gruppen er veldig opptatt av pris, og er villig til å involvere seg mer i boligsalget for å redusere kostnaden. Med Samsolgt sparer du fort 40-50 000 kroner eller mer sammenlignet med vanlig en eiendomsmegler.

Den andre gruppen, som er minst like stor, er de som er opptatt av nye digitale løsninger og de vil gjerne sitte i førersetet og være «prosjektleder» for sitt eget boligsalg.

- De ser fordelen av å benytte en digital tjeneste hvor de til enhver tid har full oversikt over alle oppgavene som skal gjøres, og i Samsolgt-portalen har du alle dokumenter samlet digitalt på et sted, sier Hveem.

Hva koster Samsolgt?

Når du selger bolig med Samsolgt, betaler du kun en fastpris (avhengig av boligtype) og det påløper ingen skjulte kostnader. Fastprisen inkluderer en dedikert eiendomsmegler, fotografering av boligen, utgifter til takstmann, markedsføring, digital salgsoppgave, visningsmateriell, eierskiftegebyr og innhenting av alle offentlige opplysninger.
Leilighet: 50 000,-
Rekkehus/tomannsbolig: 55 000,-
Enebolig: 60 000,-

Skal vi selge sammen?

Logg inn med BankID

Hvor skal du selge?

Oslo

 • Marius

  Over 6 års erfaring. Område Oslo, Asker, Bærum og Drammen

 • Kristina

  Over 3 års erfaring. Område Oslo, Bærum og Lillestrøm

 • Christian

  Over 10 års erfaring. Område Oslo, Asker, Bærum og Drammen

Stavanger

 • Miriam

  Over 3 års erfaring. Område Stavanger og Sandnes

 • Øyvind

  Over 8 års erfaring. Område Stavanger og Sandnes

Bergen

 • Anne

  Over 10 års erfaring. Område Bergen og omegn

 • Martin

  Over 2 års erfaring. Område Bergen og omegn

Trondheim

 • Marius

  Over 3 års erfaring. Område Trondheim og omegn

 • Daniel

  Over 3 års erfaring. Område Trondheim og omegn